Arbejde

Enestående Kommunikation & PR er et bureau specialiseret i ejendomme, arkitektur og bæredygtugt byggeri. Vores rådgivning bygger på et enestående branchekendskab, tætte partnerskaber med vores kunder og en umættelig trang til at skabe exceptionelle resultater.

Enestående arbejde

Vores kunder befinder sig indenfor ejendom, byggeri og arkitektur. Vi har både små og store spillere i markedet. Fælles for vores kunder er, at vi har et tillidsbaseret samarbejde, der gør det muligt at skabe enestående resultater.

I Enestående Kommunikation & PR er vi ikke bange for at stille svære spørgsmål og udfordre vores kunder. Det er vores erfaring, at de svære spørgsmål fører til nye erkendelser, der leder til bedre resultater. Derfor handler vores arbejde ikke kun om de ydelser, vi leverer. Det handler i lige så høj grad om, hvordan vi går til opgaven, hvordan vi samarbejder, og hvordan vi bruger vores erfaringer.

Enestående samarbejder

Vi kan ikke være verdensmestre i alle discipliner. Derfor samarbejder vi med nogle af branchens bedste grafikere, fotografer og videoproducenter, så vi kan tilbyde alle kommunikationsløsninger med ét samlet entry point. Kontakt os for at høre mere.

Enestående resultater
”Vi lægger strategier, der virker. Producerer magasiner, der bliver læst. Designer kampagner, der rykker. Skriver artikler, der skaber debat. Tilrettelægger årsrapporter, der giver indsigt”
Marie Leth, Seniorrådgiver og grundlægger af Enestående Kommunikation & PR